Mind The Gap fortsätter

VÄLKOMMEN TILL MIND THE GAP – nya strategier för en ny tid – 

På Kulturmejeriet i Lund, söndagen den 20 november fortsätter det öppna samtal om kultur i samverkan som introducerades på Dramaten under Bergmanfestivalen våren 2009.

På samma sätt som i Stockholm inleder vi i Lund halvdagen med ett kortare panelsamtal uppföljd av ett Open Space – en mötesform där alla närvarande kan sätta egna frågor på dagordningen med utgångspunkt från temat. Erfarenhetsutbyte och diskussioner sker sedan i mindre grupper med efterföljande referat i storgrupp.

Samtalsledare: Jannike Grut, Moderna Teatern, skådespelare och producent på Moderna Teatern, med produktionkontor i Stockholm och i Lund på Södra Esplanaden — kreativ studio.

Samtalet är ett erfarenhetsutbyte och en idédebatt över yrkesgränserna om nya sätt att producera och organisera kultur i samverkan. En dialog mellan kulturproducenter och kulturutövare, utominstitutionella konst- och scenkonstproducenter, institutioner, representanter för stat och kommun samt kulturkonsumenter.

Dagens TEMA är: Hur ser det framtida kreativa och kulturella Lund ut och hur nyttjar vi bäst de byggnader, institutioner och kreativa rum som redan finns?

Tid och plats: Kulturmejeriet, den 20 november 2011, kl 13.00-17.00.

Arrangör Mind the Gap i Lund är ett samarrangemang mellan Moderna Teatern, Södra Esplanaden – kreativ studio och Kulturmejeriet i Lund.

Arrangemanget är gratis. Antalet platser begränsat. Vi bjuder på kaffe och macka i pausen mellan paneldebatt och Open Space dialog, så OSA vänligen så snart ni kan till, dock senast 6 november till; info@modernateatern.se

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s