”Viktigt att skapa en plats där det händer någonting”

Martin Sandström: Menar att i takt med att fler verksamheter flyttat in på Södra Esplanaden så har verksamheten stärkts. ”Har man en plats så kan man nätverka på hemmaplan”.”Bättre förutsättningar om man sitter ihop”.

Magnus Johansson: ”Hade hellre sett att ni kreativa personer sitter på platser som redan finns. Ni kreativa sitter på ert hörn”. Magnus menar att det är viktigt att blanda människor i olika konstellationer i de lokaler som redan finns.

Martin: ”Det är skitviktigt att skapa en plats där det händer någonting.”. Martin menar att det är viktigt att inte gömma sig i verksamheterna.

Mariano Amarilla, ”Det måste finnas både och.” Företagen och myndigheterna måste öppna upp dörrarna. ”Men det är också viktigt att det finns platser inne i stan, där det finns folk redan.”. ”Var finns folk – skapa platserna där folk är. Kaféerna är en sån plats”.

Helen: ”Om man har en ateljé – konstnärerna. Om vi pratar om konstnärerna och författarna, de måste ha en plats. Man kan inte bara plocka in och ut folk. Man måste ha sin plats”.

Mariano: ”Ett bra exempel på en teater, Brunnsgatan 4”. Lunch beat – klubbar under en timme på lunchen, började i foajén på en teater. ”Få en wrap och dansa. Ingen alkohol”.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s